Горіла котельна та житловий будинок: на Буковині сталося шість пожеж

Пошук
UA EN

Горіла котельна та житловий будинок: на Буковині сталося шість пожеж

Поділись новиною:

У Чернівецькій області рятувальники ліквідували шість пожеж. Зокрема, вогонь спалахнув у котельні готелю та житловому будинку.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, уранці 27 березня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в котельні на території готелю в селі Мамаївці Чернівецького району. На ліквідацію пожежі направили рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ селища Лужани.

Вогнеборці загасили пожежу на площі 20 кв.м. За попередніми висновками фахівців, займання сталося через коротке замкнення електромережі.

Також 26 березня в місті Чернівці на вулиці Маріупольській сталася пожежа в житловому будинку. На місці події працювали рятувальники 1-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин, які ліквідували пожежу на площі 120 кв.м. Попередня причина пожежі — коротке замкнення електромережі.

Інші пожежі трапилися в Чернівецькому районі та обласному центрі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині через коротке замикання електромережі сталася пожежа в літній кухні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано