На Буковині через коротке замикання електромережі сталася пожежа в літній кухні: деталі

Пошук
UA EN

На Буковині через коротке замикання електромережі сталася пожежа в літній кухні: деталі

Поділись новиною:

Минулої доби в Чернівецькій області сталися дві пожежі. Зокрема, через коротке замикання електромережі вогонь спалахнув у літній кухні в Мамаївській громаді.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, у селі Мамаївці Чернівецького району горіла літня кухня. За попередніми висновками фахівців, загоряння виникло на горищі внаслідок короткого замкнення. Полум’я охопило площу 60 кв. м.

Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши від знищення будівлю літньої кухні та поруч розташований житловий будинок. Унаслідок пожежі згоріли перекриття і покрівля літньої кухні, сіно на горищі.

Інше загоряння сухої трави та чагарників рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували в Чернівцях. Вогонь, площею 2 га, знищив суху рослинність. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, 24 березня на Буковині сталися одразу три пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Не я б’ю – верба б’є: традиції, обряди та забобони Вербної неділі
Вербну неділю, або вхід Господній до Єрусалима відзначають щороку за тиждень до Великодня. Цьогоріч свято припадає на 28 квітня. Це є одним з найдавніших та дванадцяти найбільших свят церковного року...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано