Дерева впали на дорогу та гараж: на Буковині надзвичайники ліквідовують наслідки негоди

Пошук
UA EN

Дерева впали на дорогу та гараж: на Буковині надзвичайники ліквідовують наслідки негоди

Поділись новиною:

У п’ятницю, 29 березня, у Чернівцях та області сильний вітер повалив дерева, які перекрили проїжджі частини дороги та пошкодили гараж.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, працівники Служби порятунку тричі виїжджали на розпилення повалених дерев у місті Чернівці. Так, на вул. Хотинській дерево впало на проїзд між будинками та гараж, пошкодивши дах. На вул. Чернишевського повалене дерево перекрило міжбудинковий проїзд. А на вул. Винниченка рятувальники прибрали гілля дерев, що впали на дорогу та ускладнили рух транспорту.

Також у Чернівецькому районі надзвичайники розпилили і прибрали шість повалених дерев. Негода завдала шкоди в селі Яблунівка Веренчанської територіальної громади та на автодорозі поблизу населеного пункту, частково перекривши рух транспорту. Наразі на цій ділянці автошляху відновлено безперешкодний проїзд.

Нагадаємо, на Буковині через негоду майже пів сотні населених пунктів залишилися без світла.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано