На Буковині через негоду майже пів сотні населених пунктів залишилися без світла

Пошук
UA EN

На Буковині через негоду майже пів сотні населених пунктів залишилися без світла

Поділись новиною:

Через шквальні пориви вітру у Чернівецькій області 48 населених пунктів частково або повністю залишилися без електроенергії.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівцівобленерго».

Зазначається, що є відключення в мережах 10/0,4 кВ у Вижницькій, Глибоцькій, Кіцманській, Хотинській, Новоселицькій і Заставнівській дільницях.

У Чернівцях також є аварійне вимкнення, унаслідок якого 31 ТП та частина вулиць у Садгірському мікрорайоні міста тимчасово без напруги. 

В Обленерго зазначили, що аварійні бригади вже працюють над ліквідацією пошкоджень. Утім буковинців попередають, що через подальші пориви вітру можуть виникати нові знеструмлення.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, вдень 29 березня на Буковині очікується посилення північно-західного вітру до 15–20 м/с. Через небезпечні метеорологічні явища в області голосили І рівень небезпеки — жовтий.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано