Чернівецька міська рада опинилася серед лідерів у рейтингу відкритості по Україні

Пошук
UA EN

Чернівецька міська рада опинилася серед лідерів у рейтингу відкритості по Україні

Політика
11.03
14:47

Поділись новиною:

Чернівецька міська рада потрапила до рейтингу лідерів за відкритістю міськрад зі всієї України. У 2023 році Чернівці отримали найвищі бали.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

Критеріями оцінювання стали 11 маркерних питань, серед яких наявність анонсів про проведення сесій та засідань комісій, публікація порядків денних, проєктів рішень, протоколів та відеозаписів засідань.

Так, згідно з дослідженням, Чернівецька міська рада вдосконалила роботу в цьому напрямку та має позитивну динаміку відкритості як порівняти з 2022 роком. У 2023 році мерія має найвищі бали за рейтингом відкритості.

Зазначмо, що рух «ЧЕСНО» втретє дослідив відкритість місцевих рад в Україні. У 2022 році Чернівці також опинилися серед лідерів, отримавши 10,5 балів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що видання «Хмарочос» підбило підсумки 2023 року і склало рейтинг найбільших урбаністичних перемог. Чернівці фахівці помістили на першу сходинку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано