Через ракетну атаку на Дніпро запізнюється поїзд Чернівці – Запоріжжя

Пошук
UA EN

Через ракетну атаку на Дніпро запізнюється поїзд Чернівці – Запоріжжя

Війна
19.04
09:56

Поділись новиною:

Уранці 19 квітня росіяни здійснили масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів «Укрзалізниці» в Дніпрі та області. Через це із затримкою курсує низка поїздів.

Про це пише С4 з посиланням на повідомлення «Укрзалізниці» у Telegram.

Наразі суттєво затримуються такі поїзди:

  • №38 Київ – Запоріжжя;
  • №733 Дніпро – Київ;
  • №5/215 Чернівці – Запоріжжя (затримка до пів години).

В «УЗ» через атаку тимчасово призупиняли роботу вокзалу станції Дніпро, а поїзди далекого сполучення та приміські не курсували до станції Дніпро.

Утім, йдеться у повідомленні, вокзал Дніпра вже відновив роботу. Залізничники пообіцяли пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, знайти місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби. Посадку здійснюватимуть за квитками на попередній рейс.

Нагадаємо, вранці російські окупанти випустили по території України 22 ракети різних типів та 14 ударних безпілотників. Найбільше від обстрілів постраждало місто Дніпро. Там зруйновані кілька поверхів житлового будинку, а також пошкоджений вокзал. Відомо, що внаслідок атаки є загиблі та поранені.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано