За зразкове виховання дітей: 150 буковинок отримали почесне звання «Мати-героїня»

Пошук
UA EN

За зразкове виховання дітей: 150 буковинок отримали почесне звання «Мати-героїня»

Поділись новиною:

Понад сто багатодітних матерів із Чернівецької області отримали почесне звання «Мати-героїня». Відзначили буковинок за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей і забезпечення належних умов для їхнього всебічного розвитку.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОВА.

Зазначається, що отримали це почесне звання: 45 мешканок Вижницького району, 20 з Дністровського, 81 мати із Чернівецького району та чотири — із Чернівців.

Їм також вручили нагрудні знаки та посвідчення. Окрім цього, жінкам виплатять одноразову винагороду в розмірі 30 280 гривень. Всього для виплати цієї винагороди у 2024 році спрямували понад 4,5 мільйона гривень.

Довідка: Почесне звання України «Мати-героїня» присвоюють жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Читайте також: Де та хто зможе безкоштовно відпочити в дитячих таборах у 2024 році.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано