З 5 квітня пільговий проїзд студентів у Чернівцях здійснюватиметься лише транспортною карткою «Студентська»

Пошук
UA EN

З 5 квітня пільговий проїзд студентів у Чернівцях здійснюватиметься лише транспортною карткою «Студентська»

Поділись новиною:

Пільговий проїзд студентів у комунальному транспорті Чернівців здійснюватиметься лише карткою «Студентська». Нововведення почнуть діяти з 5 квітня.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку IQ ticket.

«Просто піднесіть свою транспортну картку до валідатора, утримуйте її та дочекайтеся сигналу про успішну валідацію поїздки. Із собою обов’язково потрібно мати студентський квиток, оскільки він засвідчує право на пільговий проїзд», — йдеться в дописі.

У компанії-оператора е-квитка зазначають, що для студентів проїзд в електротранспорті складає 6 гривень на період навчального року.

Транспортну картку «Студентська» можна придбати у водіїв тролейбусів і комунальних автобусів та в мережевих торгових точках міста: «Тайстра», «Нива», пекарнях&кондитерських «NikoNova».

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині дев’ять громад компенсують проїзд пільговим категоріям населення в міському транспорті.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює
З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Дл...
Війна
17.05
14:38
У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано