З 5 квітня пільговий проїзд студентів у Чернівцях здійснюватиметься лише транспортною карткою «Студентська»

Пошук
UA EN

З 5 квітня пільговий проїзд студентів у Чернівцях здійснюватиметься лише транспортною карткою «Студентська»

Поділись новиною:

Пільговий проїзд студентів у комунальному транспорті Чернівців здійснюватиметься лише карткою «Студентська». Нововведення почнуть діяти з 5 квітня.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку IQ ticket.

«Просто піднесіть свою транспортну картку до валідатора, утримуйте її та дочекайтеся сигналу про успішну валідацію поїздки. Із собою обов’язково потрібно мати студентський квиток, оскільки він засвідчує право на пільговий проїзд», — йдеться в дописі.

У компанії-оператора е-квитка зазначають, що для студентів проїзд в електротранспорті складає 6 гривень на період навчального року.

Транспортну картку «Студентська» можна придбати у водіїв тролейбусів і комунальних автобусів та в мережевих торгових точках міста: «Тайстра», «Нива», пекарнях&кондитерських «NikoNova».

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині дев’ять громад компенсують проїзд пільговим категоріям населення в міському транспорті.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано