На Буковині дев’ять громад компенсують проїзд пільговим категоріям населення у міському транспорті

Пошук
UA EN

На Буковині дев’ять громад компенсують проїзд пільговим категоріям населення у міському транспорті

Поділись новиною:

Дев’ять громад Чернівецької області вже уклали договір з оператором електронного квитка на пільгове перевезення своїх мешканців у міському транспорті Чернівців.

Про це повідомили на сайті компанії-оператора, пише С4.

Фото: Чернівецьке тролейбусне управління

Так, Чагорська, Глибоцька, Неполоковецька, Волоківська, Вашківецька, Великокучурівська, Кіцманська, Вижницька та Мамаївська громади забезпечили своїх мешканців можливістю безкоштовного користування комунальним транспортом.

Після встановлення валідаторів на маршрутах приватних перевізників мешканці деяких громад зможуть безкоштовно пересуватися також на всьому громадському транспорті Чернівців.

Деякі громади ввели певні обмеження для своїх мешканців. Наприклад, пільгові категорії населення Глибоцької ОТГ можуть безоплатно їздити лише в міському електротранспорті, а в Чагорській громаді можливість безоплатного проїзду надали лише пенсіонерам та учасникам бойових дій. Детальніше з цим можна ознайомитися за цим посиланням.

Нагадаємо, кожна з територіальних громад області, має можливість укласти договір на виготовлення транспортних карток для своїх громадян пільгових категорій. Це означає, що такі особи зможуть користуватися міським транспортом безоплатно, отримуючи доступ до всіх пільгових маршрутів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано