Виставка робіт учнів ВПХУ №5 «Весна надій» триває в Чернівцях (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Виставка робіт учнів ВПХУ №5 «Весна надій» триває в Чернівцях (фоторепортаж)

Культура
09.04
17:17

Поділись новиною:

У Чернівецькому обласному художньому музеї триває виставка творчих робіт здобувачів освіти Вищого професійного художнього училища №5 «Весна надій».

ВПХУ №5 є одним із найстаріших і водночас найсучасніших професійно-технічних навчальних закладів на Буковині, в основі якого лежить професійна підготовка і виховання в учнів творчих здібностей у напрямках деревообробки, декоративно-ужиткового мистецтва, дизайну, реставрації та будівництва.

Училище готує висококваліфікованих спеціалістів на класичних традиціях образотворчого мистецтва й запроваджує нові методики та технології, яких вимагають реалії сучасного життя.

В експозиції представлено 72 творчі роботи: живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво.

Виставка «Весна надій» триватиме до 5 травня 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що виставку буковинського художника Сергія Колісника на підтримку ЗСУ, що складається з 13 офортів, об’єднаних в одну серію, можна побачити в Чернівецькому обласному художньому музеї.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано