У Хотинській громаді вночі тимчасово вимикатимуть вуличне освітлення: в чому причина

Пошук
UA EN

У Хотинській громаді вночі тимчасово вимикатимуть вуличне освітлення: в чому причина

Війна
26.03
15:09

Поділись новиною:

Щоб зменшити навантаження на українську енергосистему, у Хотинській громаді вирішили тимчасово вимикати вуличне освітлення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Хотина Андрій Дранчук, пише С4.

За його словами, світло вимикатимуть вночі після 21:00.

Також Дранчук закликав підприємців та жителів громади обмежити споживання електроенергії у години пікового навантаження: з 17:00 до 22:00 ввечері та з 8:00 до 11:00 вранці.

«Прошу з розумінням поставитися до ситуації. Зараз головне завдання всіх свідомих людей – добровільно зменшити споживання електроенергії і виявити солідарність з жителями Харкова, Одеси, інших міст і сіл, де є великі труднощі з електроенергією», – зауважив посадовець.

Нагадаємо, уночі 22 березня росія завдала наймасовішої атаки росіянами по об’єктах енергосистеми України за останні місяці, через що у низці областей України не було світла, а в деяких і до сьогодні застосовують відключення. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Не я б’ю – верба б’є: традиції, обряди та забобони Вербної неділі
Вербну неділю, або вхід Господній до Єрусалима відзначають щороку за тиждень до Великодня. Цьогоріч свято припадає на 28 квітня. Це є одним з найдавніших та дванадцяти найбільших свят церковного року...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано