У Чернівецькій ОВА розповіли, яка ситуація з електропостачанням в області після однієї з наймасовіших атак на енергетику

Пошук
UA EN

У Чернівецькій ОВА розповіли, яка ситуація з електропостачанням в області після однієї з наймасовіших атак на енергетику

Війна
22.03
13:00

Поділись новиною:

У Чернівецькій області не планують застосовувати графіки аварійних відключень світла, а електропостачання відбувається у звичному режимі.

Про це на тлі наймасовішої атаки росіянами по об’єктах енергосистеми України за останні місяці заявив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, пише С4.

Посадовець запевнив, що наразі ситуація з електропостачанням перебуває під контролем, а в разі її зміни пообіцяв повідомити додатково.

Запаранюк додав, що нині тривають роботи з облаштування надійного інженерно-технічного захисту об’єктів критичної інфраструктури області.

Нагадаємо, 22 березня міністр енергетики України Герман Галущенко заявив про те, що вночі ворог здійснив наймасштабнішу атаку на українську енергетику за останній час. За його словами, метою атаки було не просто пошкодити, а спробувати знову, як і торік, спричинити масштабний збій у роботі енергосистеми країни.

Зокрема, є пошкодження об’єктів у Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській, Харківській областях. Внаслідок атаки у цих областях сталися аварійні відключення електроенергії.

Нагадаємо, уночі 22 березня росія вкотре завдала комбінованого ракетного-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Загалом росіяни випустили 151 повітряну ціль, 92 з яких вдалося збити силам ППО.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано