У школах Буковини розпочалися весняні канікули: де і скільки відпочиватимуть діти

Пошук
UA EN

У школах Буковини розпочалися весняні канікули: де і скільки відпочиватимуть діти

Поділись новиною:

З понеділка, 18 березня, частина закладів загальної середньої освіти у Чернівецькій області пішли на весняні канікули. Учні більшості шкіл Буковини відпочиватимуть з наступного тижня, ще декілька освітніх закладів – після Великодня, або зовсім не матимуть канікул.

Про це повідомили у департаменті освіти Чернівецької обласної військової адміністрації, пише С4.

Так, 18 березня канікули розпочалися у чотирьох школах області: Вашковецькому ліцеї та Шишковецькому ліцеї Вашковецької ТГ, Чернівецькому ліцеї №19 ім. Ольги Кобилянської та Чернівецькій гімназії №11 Чернівецької ТГ).

Водночас у 292 школах весняні канікули розпочнуться в період з 23 по 28 березня, а школярі 34 ЗЗСО відпочиватимуть з 1 квітня.

Також у чотирьох школах (КЗ «Чернівецька спеціальна школа №4», Горошовецький ЗЗСО Юрковецької ТГ, Магальський ліцей ім. Григорія Нандріша Магальської ТГ та Шиловецький ліцей Клішковецької ТГ) весняних канікул не буде, адже вони були перенесені до зимових.

У двох закладах загальної середньої освіти (Веренчанський ОЗЗСО та Киселівський ОЗЗСО Веренчанської ТГ) канікули розпочнуться одразу після Великодніх свят.

Повну інформацію щодо організації канікул у школі можна знайти за цим посиланням.

У департаменті освіти додають, що, відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», дати та тривалість канікул протягом навчального року визначають педагогічні ради закладів освіти. Тривалість канікул у закладах освіти протягом навчального року не може становити менш як 30 календарних днів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 14 березня в Україні стартувала реєстрація на національний мультипредметний тест, яка триватиме до 11 квітня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано