У селі Остриця лікарі Буковинського онкоцентру проведуть виїзний огляд

Пошук
UA EN

У селі Остриця лікарі Буковинського онкоцентру проведуть виїзний огляд

Здоров'я
14.02
16:54

Поділись новиною:

У п’ятницю, 16 лютого, фахівці Буковинського клінічного онкологічного центру проведуть виїзний огляд громадян. Лікарі консультуватимуть місцевих мешканців з приводу виявлення новоутворень та онкологічних захворювань.

Про це повідомили в обласному департаменті охорони здоров’я, пише С4.

Вказується, що мешканці зможуть отримати консультацію лікаря-онколога-хірурга, лікаря-уролога, лікаря з ультразвукової діагностики. Також буковинці зможуть пройти обстеження на переносному, сучасному УЗД-апараті.

У департаменті наголосили, що УЗД-обстеження буде доступним лише після консультації та призначення лікаря. За додатковою інформацією радять звертатися за телефоном: 044 33 44 770.

Раніше ми писали про те, що у Буковинському клінічному онкологічному центрі відкрили стаціонарне відділення паліативної допомоги, в якому надаватимуть кваліфіковану медичну допомогу важкохворим онкопацієнтам на сучасному обладнанні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано