У ДТП у Чернівцях травмувався пенсіонер: деталі аварії

Пошук
UA EN

У ДТП у Чернівцях травмувався пенсіонер: деталі аварії

Поділись новиною:

У неділю, 17 березня, у Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався пенсіонер. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 21-річний чернівчанин, керуючи автомобілем Kia Soul, здійснив маневр перестроювання та зіткнувся з авто Mercedes-Benz Vito під керуванням 69-річного жителя села Чагор.

У результаті ДТП кермувальник мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до медичного закладу.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в ДТП у селі Дубівці травмувалася 25-річна буковинка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано