У Чернівцях запрацював ринок «Центральний»: що відомо

Пошук
UA EN

У Чернівцях запрацював ринок «Центральний»: що відомо

Поділись новиною:

У Чернівцях частково запрацював ринок «Центральний», який постраждав у пожежі. Так, з 15 березня деякі павільйони вже відновили свою торгівлю.

Про це журналістам С4 розповів директор ТОВ «Ринок «Центральний» Василь Кавуля.

«Ми запустили третину ринку, фактично вона не обгоріла, просто була в диму. Є бригада, яка працює над тим, щоб за місяць-два відновити магазини й наново там усе полагодити. Магазинів було 250, 200 ми запустили, ще 30 павільйонів ми відновлюємо. Ліва і права сторона працює. Тільки середина, що обгоріла, поки що не працює», — каже Кавуля.

Він також зазначив, що відновлюють усе за свої кошти, адже поки немає конкретної причини пожежі та висновків від ДСНС. За словами Кавулі, об’єктивна причина — через охоронців.

Нагадаємо, у ніч на 29 лютого на ринку «Центральний» сталася пожежа, площа якої склала 300 квадратних метрів. Збитки внаслідок загоряння, за попередніми даними, становлять понад вісім мільйонів гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано