У Чернівцях визначили три варіанти бренду міста: мешканці можуть долучитися до голосування

Пошук
UA EN

У Чернівцях визначили три варіанти бренду міста: мешканці можуть долучитися до голосування

Поділись новиною:

У Чернівцях обрали три візуальних концепти майбутнього бренду міста. Чернівчани з 21 до 29 березня можуть обрати один із них і проголосувати.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Перший візуальний концепт айдентики був натхненний архітектурними елементами самого міста та втілений в концентричному символі, що відображає дух різних культур та ідей.

У результаті виник універсальний символ — квітка, яка нагадує традиційну українську руту, символізує культурну ідентичність у поєднанні з динамічними символами айдентики.

У другому варіанті логотип фокусується на архітектурних символах міста, що втілюються у модерновому вигляді та відображають сучасність. Ця айдентика базується на мінімалістичному поєднанні логотипу з пастельними кольорами та простій композиції.

Третій логотип увібрав в себе мозаїку символів місцевої спільноти: зірку, вишиванку, сторони світу, університет і став відображенням у формі зірки. Айдентика об’єднує різні символи міста у вигляді іконок, створюючи розпізнаваний та багатозначний візуальний код.

Детальніше із варіантами можна ознайомитися за цим посиланням.

Як проголосувати

Визначившись із напрямком бренду, який сподобався, можна проголосувати за концепцію бренду Чернівців, заповнивши коротку форму за цим посиланням.

У міській раді кажуть, що кожен із запропонованих розробниками напрямків ґрунтується на реальних особливостях та перевагах Чернівців і має потенціал стати основою для брендингу та промоції міста.

Нагадаємо, розробка брендингу міста Чернівців триває в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Локальний партнер з виконання – агенція OCB Agency.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано