У Чернівцях провели аукціон робіт Ореста Криворучка (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У Чернівцях провели аукціон робіт Ореста Криворучка (фоторепортаж)

Культура
23.03
11:13

Поділись новиною:

У приміщенні Центру культури «Вернісаж» провели аукціон робіт Ореста Криворучка, його доньки та онуки. Аукціон ініціювала родина художника, яка потрапила у скрутне фінансове положення після хвороби митця.

Загалом вдалося продати вісім картин з 40 робіт, з яких 31 – авторства Ореста Криворучка. Утім, як розповіли організатори, усі охочі ще можуть придбати унікальні картини та екслібриси родини митця, відвідавши «Вернісаж» на вул. Кобилянської до 18 години 24 березня.

Нагадаємо, Орест Криворучко – заслужений художник України, почесний громадянин Чернівців, який отримав чимало нагород від місцевої та обласної влад, президентів України. Криворучко – автор герба і прапора Чернівців.

У лютому 2021 року чоловік та його родина захворіли на Covid-19.

«Нам довелося взяти один кредит на те, щоб купити ліки для всієї сім’ї на місяць, але, на жаль, мамі і татові до кінця місяця стало гірше, і 9, 10 червня батьки потрапили в реанімацію. Щоб лікувати їх, нам довелося взяти до 140 тисяч гривень», – розповіла журналістам С4 донька художника Оксана Скоробогач-Криворучко.

Фоторепортаж: Тарас Піц.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано