У Чернівцях на вулиці Вокзальній автівка збила велосипедиста: подробиці ДТП

Пошук
UA EN

У Чернівцях на вулиці Вокзальній автівка збила велосипедиста: подробиці ДТП

Поділись новиною:

У п’ятницю, 22 березня, у Чернівцях сталася ДТП з потерпілим. Наразі за фактом ДТП слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 42-річний чернівчанин, керуючи автомобілем BMW Х5, допустив наїзд на 68-річного місцевого жителя, який рухався на велосипеді.

У результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 21 березня селі Ржавинці 27-річний чоловік перекинувся на мотоблоці й загинув від отриманих травм.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано