У Чернівцях на базі госпіталю ветеранів війни створять реабілітаційний центр

Пошук
UA EN

У Чернівцях на базі госпіталю ветеранів війни створять реабілітаційний центр

Здоров'я
17.03
13:15

Поділись новиною:

Для поранених військових у Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни запрацює реабілітаційний центр.

Про це повідомив очільник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, пише С4.

Це, зокрема, обговорив голова Чернівецької ОВА під час зустрічі з Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадимом Свириденком.

Представники обласної військової адміністрації розповіли, що наразі на Буковині реабілітаційну допомогу в амбулаторних умовах надають у 15 медзакладах, стаціонарну – у шести.

Крім того, на зустрічі обговорили передумови створення реабілітаційного центру. Зокрема, фінансовий та кадровий потенціал.

«Ми активно працюємо над розвитком реабілітаційних послуг у нашому краї. Адже багато українських бійців, які воюють за нашу свободу, потребують підтримки, допомоги, реабілітації», – написав Запаранюк.

Раніше ми писали про те, що у Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни розпочали проводити соціально-психологічні тренінги для військовослужбовців, які перебувають на лікуванні. Окрім цього, у закладі консультують родичів загиблих воїнів та захисників, які перебували в полоні.

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано