У Чернівецькому госпіталі ветеранів війни запрацювали соціально-психологічні тренінги для військових

Пошук
UA EN

У Чернівецькому госпіталі ветеранів війни запрацювали соціально-психологічні тренінги для військових

Війна
14.03
13:45

Поділись новиною:

У Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни розпочали проводити соціально-психологічні тренінги для військовослужбовці, які перебувають на лікуванні. Окрім цього, у закладі консультують родичів загиблих воїнів та захисників, які перебували в полоні.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Групові заняття відбуваються декілька разів на тиждень. Спеціалісти закладу розробили власні програми психологічних тренінгів, відповідно до специфіки формування військової служби та запитів самих військовослужбовців.

Фахівці комунального закладу використовують у роботі й елементи з програм професійних психологічних тренінгів Національної гвардії України «Спокій та порядок», «Мотиваційні ресурси життєстійкості», елементи з програми самоуправління посттравматичним стресовим розладом.

Крім того, у вихідні психолог проводить групові зустрічі підтримки з дружинами захисників. Під час таких занять вони разом визначають специфіку спілкування із ч із чоловіками, враховуючи можливі зміни у їхньому сприйнятті навколишнього середовища та оточення.

Раніше ми писали, що в Чео в Чернівцях відкрилася філія центру психологічної та ментальної реабілітації TMS Rehabilitation. Безкоштовну допомогу надаватимуть військовим та інших учасників бойових дій.

Читайте також:

День вишиванки: коли відзначаємо цьогоріч і яка програма заходів у Чернівцях
Традиційно День вишиванки відзначають у третій четвер травня. Цьогоріч свято припадає на 16 травня й відбудеться під гаслом «Вишиваємо перемогу. Організатори Дня вишиванки розповіли, які заходи за...
Чернівчанин Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате
Капітан Національної збірної команди України з карате Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате. Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише С4. Су...
Спорт
11.05
15:17
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано