Як викликати аварійну службу «Містосервісу» та скільки це коштує

Пошук
UA EN

Як викликати аварійну службу «Містосервісу» та скільки це коштує

Поділись новиною:

За три роки роботи аварійна служба комунального підприємства «Містосервіс» ліквідувала майже 10 тисяч аварійних ситуацій. Надають послуги комунальники не лише в будинках, які обслуговують. Заявку на проведення робіт можна подати з будь-якого району міста.

Про це під час преспідходу 23 квітня розповів директор КП «Містосервіс» Роман Никифорук, пише С4.

Аварійна служба комунального підприємства «Містосервіс» працює з вересня 2021 року. За цей час сформовано чотири бригади для виїздів. Містянам пропонують різні послуги: прочистка каналізаційних стояків, злив води у системі опалення, дрібний ремонт електрощитових та усунення інших аварійних ситуацій.

Щодня комунальники отримують в середньому 6-7 заявок від чернівчан, під час перепаду температур кількість виїздів збільшується майже вдвічі.

«У середньому один виклик з організаційними моментами і виконанням триває 1 годину. Якщо на добу буде 14 викликів і ви будете 14 в черзі, то ми приїдемо через 14 годин. Такі реалії», – говорить Никифорук.

З 2018 року багатоквартирні будинки зняті з балансу міської ради і передані у власність мешканців будинку. Послуги аварійної служби «Містосервіса» платні. Містянам їх надають у порядку живої черги.

«Вартість послуг складає від 640 до 1000 гривень, якщо мова йде про квартирні виклики. Це залежить від району виклику», – зауважує директор підприємства.

Після звернення до аварійної служби оператор контактного центру передає заявку до чергової бригади. Бригадир зв’язується зі заявником для уточнення деталей проблеми та розрахунку вартості послуги. Якщо людина погоджується з умовами, бригада виїжджає на місце аварії, і там складається договір.

«Мої працівники стикаються зі спокусою готівки, тому що наші співвласники завжди шукають шляхи, щоб це було дешевше, щоб це було простіше, щоб це було готівкою. Насправді реалії такі. Тому, якщо ви користуєтеся послугами аварійної служби, прошу, чемно оплачувати безготівково за наявними договорами», – додає Никифорук.

Аварійна служба працює цілодобово. Викликати її можна за телефонами муніципального контакт-центру: 15-80 (050-222-15-80).

Нагадаємо, під час засідання Чернівецької міської ради 25 квітня депутати не підтримали приєднання шляхом реорганізації Чернівецького тресту зеленого господарства до «Містосервіса».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано