У Чернівцях арештували чоловіка, якого підозрюють у зберіганні та продажі наркотиків

Пошук
UA EN

У Чернівцях арештували чоловіка, якого підозрюють у зберіганні та продажі наркотиків

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівцях викрили чоловіка, який підозрюється в зберіганні та продажі наркотиків. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що затримали 26-річного жителя села Тарасівці 16 квітня. Буковинець збував наркотичні та психотропні речовини на території місцевої громади.

Правоохоронці вилучили в нього підозрілі речовини та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до висновків експерта надані речовини містять у своєму складі психотроп амфетамін та особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс.

Відтак, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили 19-річну місцеву жительку, яка продавала фальшиву валюту в обмінниках та АЗС.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у храмах Чернівців освячуватимуть кошики на Великдень
Цієї неділі, 5 травня, православні християни відзначатимуть одне із найбільших церковних свят — Великдень. Храми ПЦУ у Чернівцях справлятимуть святкові богослужіння з дотриманням комендантської годин...
Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано