На Буковині викрили 19-річну місцеву жительку, яка продавала фальшиву валюту в обмінниках та АЗС

Пошук
UA EN

На Буковині викрили 19-річну місцеву жительку, яка продавала фальшиву валюту в обмінниках та АЗС

Поділись новиною:

У Чернівецькій області викрили 19-річну місцеву жительку, яка продавала фальшиву іноземну валюту. Наразі буковинці повідомили про підозру.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювана разом зі спільником обмінювала підроблену валюту номіналом по 100 доларів у обмінниках та АЗС на території Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що впродовж липня минулого року вони обміняли понад 2000 доларів, які не відповідають грошовим знакам аналогічних номіналів та зразків, що перебувають в офіційному обігу країни-виробника.

Відтак, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури 19-річній жительці Чернівецького району повідомили про підозру в придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також збуту підробленої іноземної валюти (ч. 2 ст. 199 КК України).

Нагадаємо, раніше ми писали, що НАБУ й САП на Чернівецькій митниці викрили одразу три злочинні групи з посадовців, які завдали 290 млн грн збитків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано