Понад 150 бойових зіткнень сталося за добу на фронті: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

Понад 150 бойових зіткнень сталося за добу на фронті: головне зі зведення Генштабу

Війна
17.09
09:25

Поділись новиною:

Розпочалась 937 доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України. Протягом минулої доби на різних ділянках фронту відбулося 157 бойових зіткнень.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах 84 авіаудари. Крім того, здійснив 4030 обстрілів, з них 135 – із реактивних систем залпового вогню.

Водночас авіація, ракетні війська й артилерія Сил оборони завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки противника, двох РЛС та двох інших важливих об’єктах окупантів.

Ситуація на напрямках

  • На Харківському напрямку відбулося два бойових зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ.
  • На Куп’янському напрямку кількість ворожих атак за добу добігла 11. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Новоосинового, Синьківки та Лозової.
  • На Лиманському напрямку ворог здійснив 21 штурмову дію неподалік Греківки, Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Новосадового, Білогорівки та у Серебрянському лісництві.
  • На Сіверському напрямку українські захисники відбивали три атаки російських загарбників поблизу Івано-Дар’ївки та Переїзного.
  • На Краматорському напрямку окупанти атакували шість разів в районах Васюківки і Часового Яру.
  • На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 19 атак неподалік Неліпівки, Дружби, Торецька та Залізного.
  • На Покровському напрямку наші захисники зупинили 40 атак агресора. Найактивніше російські окупанти діяли поблизу Воздвиженки, Гродівки, Новогродівки, Маринівки та Красного Яру. Найбільша концентрація ворожих атак зафіксована поблизу Гродівки та Новогродівки.
  • На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 42 атаки біля Українська, Цукуріно, Желанного Першого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.
  • На Времівському напрямку противник здійснив сім атак у бік Вугледару, Катеринівки, Водяного та Костянтинівки.
  • На Оріхівському напрямку зафіксовано один штурм наших позицій в районі Роботиного.
  • На Придніпровському напрямку ворог провів п’ять невдалих штурмів.

У Генштабі додають, що минулої доби втрати російських загарбників склали 1020 осіб. Також українські воїни знешкодили два танки, шість бойових броньованих машин, шість артилерійських систем, одну РСЗВ, 66 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 27 автомобілів та одиницю спеціальної техніки окупантів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано