Петиція про дозвіл руху громадського транспорту під час тривоги у Чернівцях набрала потрібну кількість голосів

Пошук
UA EN

Петиція про дозвіл руху громадського транспорту під час тривоги у Чернівцях набрала потрібну кількість голосів

Поділись новиною:

Чернівчани вимагають дозволити рух громадського транспорту під час повітряних тривог. Відповідна петиція з’явилась на сайті місцевих петицій і набрала потрібні голоси.

Про це пише С4 з посиланням на платформу електронної демократії.

Авторка петиції Наталія Останєнкова переконує, що зупиняти транспорт під час повітряної тривоги є недоцільним, оскільки немає достатньо облаштованих місць для укриття, а також відсутня гарантія про доступність таких місць на всіх зупинках громадського транспорту.

«Кожна вимушена зупинка під час повітряної тривоги збиває графік руху транспорту,  а пасажири  скупчуються на зупинках після висадки. Повітряна тривога оголошується нерідко на декілька годин. Потреба пасажирів добратися до місця призначення не зникає, а перебування в громадських місцях є ризикованим», – йдеться у петиції.

Відтак, чернівчани просять дозволити рух громадського транспорту під час сигналу «повітряна тривога».

Станом на 17 березня петицію підписали 253 особи з 250 необхідних. Тепер депутати мають розглянути на сесії міської ради.

Раніше ми писали про те, що транспортні картки для проїзду у комунальному громадському транспорті міста Чернівці можна повнити у Приватбанку.

Читайте також:

На Миколайчук OPEN завітав актор Вігго Мортенсен, який представив роботу «Мертві не завдають болю» (фоторепортаж)
Він зіграв не лише головну роль, а й виступив режисером, сценаристом і композитором стрічки. У фільмі Вігго Мортенсен хотів розповісти про долю звичайних жінок, які чекають на своїх чоловіків, братів...
У рамках фестивалю «Миколайчук Open» в Чернівцях відбулася творча зустріч із Ларисою Кадочниковою (фото)
Розмова з музою фестивалю, видатною акторкою Ларисою Кадочниковою про її творчість та співпрацю з легендами кіно відбулася в Центрі імені Івана Миколайчука. «Я все життя спостерігала за Іваном, то...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано