На Буковині через суд повернули громаді землю водного фонду, за яку понад три роки не платили оренду

Пошук
UA EN

На Буковині через суд повернули громаді землю водного фонду, за яку понад три роки не платили оренду

Поділись новиною:

Прокуратура повернула Чагорській громаді земельну ділянку водного фонду на Буковині вартістю понад 311 мільйонів гривень.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

Правоохоронці встановили, що у 2017 році фізичній особі у платне користування передали земельну ділянку водного фонду площею понад 6 га, яка розташована на території Чагорської сільської ради.

Однак, за даними прокуратури, землекористувач понад три роки не платив за землю та здійснював рибогосподарську діяльність без спеціальних дозволів.

Зазначається, що неналежне виконання орендарем своїх зобов’язань завдало суттєвої шкоди сільському бюджету та державним інтересам.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині прокуратура вимагає від орендаря повернути у комунальну власність землі водного фонду вартістю понад 1 млрд грн, за яку він не сплачував декілька років.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано