На Буковині через негоду без світла перебувають мешканці у понад 10 населених пунктах

Пошук
UA EN

На Буковині через негоду без світла перебувають мешканці у понад 10 населених пунктах

Поділись новиною:

Через шквальний вітер, який здійнявся 27 березня у Чернівецькій області, сталося декілька аварійних вимкнень.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Фото: pixabay

Наразі частково знеструмлені споживачі у селах Тернавка, Куликівка, Ст. Вовчинець, Багрянівка, Сучевени, Корчивці, Купка, Магала, Драниця, Сторожинець і 100 абонентів у Чернівцях.

«Ситуація динамічна, аварійні бригади працюють за усіма напрямками, відновлюють живлення, тому подекуди з’являтиметься електропостачання, але через тривалий вітер ще можуть виникати нові аварійні знеструмлення», – попередили енергетики.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, уранці та вдень 27 березня зі збереженням протягом доби 28 березня у Чернівецькій області та місту очікується посилення південно-східного вітру до 15-20 м/с. У зв’язку з цим синоптики оголосили I рівень небезпеки – жовтий.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано