Володимир Зеленський приїхав із візитом до Чернівців

Пошук
UA EN

Володимир Зеленський приїхав із візитом до Чернівців

Політика
12.04
17:11

Поділись новиною:

До Чернівців у п’ятницю, 12 квітня, приїхав Президент України Володимир Зеленський.

Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал глави держави.

Фото: сайт Президента України

Тут президент провів зустріч із делегацію Світового конгресу українців, яка прибула до Чернівців із Бухареста, де відбувається саміт СКУ. У ньому беруть участь понад 200 очільників і представників українських громад із 55 країн світу.

«Наша зустріч — це дуже важливий сигнал для громад наших партнерів. Це важливий сигнал підтримки для українців, які щоденно боронять нашу державу, а також для цивільних людей», — сказав Президент.

Глава держави також наголосив на важливості активної роботи Світового конгресу українців з урядами, парламентами та громадами іноземних країн, щоб забезпечувати міжнародну підтримку України.

Окрім цього, Володимир Зеленський подякував СКУ та громадським організаціям закордонних українців за підтримку нашої країни з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Зі свого боку президент Світового конгресу українців Павло Ґрод наголосив, що головна мета сьогодні — перемога України над агресором, і СКУ завжди підтримує нашу державу на цьому шляху.

Також глава держави взяв участь у Конгресі представників місцевих та регіональних влад при Президентові України. На ньому, зокрема, обговорюють питання справедливої мобілізації, підтримку військовослужбовців, стан енергетики у різних областях України та безпечну освіту.

На місці події перебуває й знімальна група С4, яка готує усі подробиці заходу.

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення це перший візит президента на Буковину.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 2 травня, міський голова Чернівців Роман Клічук під час щомісячної пресконференції відповів на запитання, які найбільше турбують чернівчан. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що гов...
Перше в Україні братське поховання відбулося 2 травня у Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях 2 травня відбулося перше братське поховання в Україні. На кладовищі «Садгора» попрощалися з 19 військовослужбовцями, які загинули 11 березня 2022 року на Київщині внаслідок російського ав...
Війна
02.05
16:03
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано