Міністр оборони Умєров на фронті особисто вручив офіцеру з Буковини почесну відзнаку

Пошук
UA EN

Міністр оборони Умєров на фронті особисто вручив офіцеру з Буковини почесну відзнаку

Війна
19.03
15:18

Поділись новиною:

Міністр оборони Рустем Умєров на передовій відзначив буковинця Івана Шевчука. Старший лейтенант отримав відзнаку Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя».

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що Іван Шевчук нині боронить Україну у складі механізованого батальйону окремої механізованої бригади. Буковинець разом з побратимами тримає лінію фронту на Авдіївському напрямку.

Воїн близько року у важких, кровопролитних боях захищає Україну від російських окупантів на території Запорізької та Донецької областей. Там буковинець керує штатними та приданими підрозділами на одному з найважливіших напрямків дій бригади.

Зокрема, захисник здійснює професійне планування бойових місій в ході наступальних та оборонних операцій, організовує роботу з обладнання вогневих позицій піхотних підрозділів та мінометних обслуг, забезпечує належне коригування вогню та постійне поповнення необхідного боєкомплекту.

Так, торік у грудні на ділянці відповідальності батальйону було знищено значну кількість особового складу російських загарбників та військової техніки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що буковинець Вадим Вальчук отримав нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано