Друга група інвалідності за 175 тис. грн: на Буковині посадовицю ЛКК підозрюють в хабарництві

Пошук
UA EN

Друга група інвалідності за 175 тис. грн: на Буковині посадовицю ЛКК підозрюють в хабарництві

Поділись новиною:

На Буковині правоохоронці викрили посадовицю лікарської консультативної комісії, яка ймовірно за хабар оформлювала чоловікам призовного віку ІІ-гу групу інвалідності. Під час обшуків у жінки знайшли готівку в різній валюті на загальну суму 8,4 мільйона гривень.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції України, пише С4.

Як встановили правоохоронці, завідувачка відділення – членкиня комісії одного з медичних закладів, за гроші «реєструвала» чоловіків призовного віку особами з ІІ-ю групою інвалідності. Послуга коштувала від 3500 до 5000 доларів.

«Кошти отримувала за кожен етап корупційної схеми. В ході процесуальних заходів правоохоронці задокументували отримання медикинею 2000 гривень, 600 євро та 3500 доларів неправомірної вигоди», – повідомляють у ДСР.

Нині посадовицю лікарської консультативної комісії затримали, повідомили про підозру та взяли під варту.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що чернівчанка ймовірно за винагороду в розмірі 4 тисячі доларів пообіцяла буковинцю посприяти у вирішенні питання про визначення групи з інвалідності та непридатності до військової служби.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано