Депутати не підтримали петицію про скасування тендеру на ремонт вулиці М. Заньковецької

Пошук
UA EN

Депутати не підтримали петицію про скасування тендеру на ремонт вулиці М. Заньковецької

Політика
28.03
16:24

Поділись новиною:

На засіданні міської ради розглянули петицію щодо скасування тендеру на облаштування пішохідної зони на вулиці М. Заньковецьої.

Про це інформує С4.

Почали збирати підписи за цією петицією 15 січня. Ініціаторкою стала Наталія Сандулович, яка закликала спрямувати кошти, які передбачені на ремонт вулиці, на придбання дронів для ЗСУ.

Проте, як відповіли авторці звернення у департаменті інфраструктури та благоустрою, договір про виконання робіт з підрядником уклали ще торік у грудні, а згідно з українським законодавством, після укладання договору скасувати тендер вже неможливо.

На голосування проєкт рішення ставили чотири рази, проте в усіх випадках для прийняття не набиралось достатньої кількості голосів.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької у Чернівцях планують розпочати 29 березня. Його мають завершити до 1 вересня 2024 року. У цей період на ділянці дороги від вулиці Університетської до площі Філармонії повністю обмежать рух транспортних засобів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано