Чернівецькі лучники посіли призові місця на Кубку Європи серед юніорів і кадетів

Пошук
UA EN

Чернівецькі лучники посіли призові місця на Кубку Європи серед юніорів і кадетів

Спорт
21.04
15:18

Поділись новиною:

Двоє лучників із Чернівців здобули призові місця на першому етапі Кубка Європи серед юніорів і кадетів. Змагання відбулися в столиці Болгарії Софії.

Про це повідомляє С4 із посиланням на управління молоді та спорту Чернівецької ОВА.

Зазначається, що Чернівецьку область у складі молодіжної збірної України гідно представили Олександра Настас та Іван Романюк.

Так, у командних змаганнях U18 чернівецька лучниця Олександра Настас (тренери — Алла Арініна, Світлана Капанадзе) здобула срібну нагороду. У фіналі українки поступилися представницям Франції — 0:6. За українську команду також виступали Лариса Мусієнко (Суми) та Вікторія Вітковець (Березне, Рівненська область).

Також бронзову нагороду в міксі U21 здобув чернівчанин Іван Романюк (тренери — Олег Осипенко, Дмитро Чеботаренко), який змагався разом із Дарією Коваль (Суми). Українці в поєдинку за бронзу перемогли італійських лучників — 5:4.

Нагадаємо, раніше ми писали, що футбольна команда «Буковина» на виїзді перемогла в матчі проти запорізького «Металурга».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Тікаючи, поранили одного з прикордонників: на Буковині пострілами затримали сімох ухилянтів
У Чернівецькій області прикордонники затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський рубіж. Разом з ухилянтами правоохоронці вик...
Війна
07.05
12:41
Як у Чернівцях освячували Великодні кошики (фоторепортаж)
У неділю, 5 травня, всі православні християни відзначають найважливіше релігійне свято — Великдень. Чимало людей йдуть до церкви, щоб освятити продукти, паски та поставити свічку за здоров’я. У руках...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано