Травмувалося четверо людей: на Буковині минулої доби сталися дві ДТП

Пошук
UA EN

Травмувалося четверо людей: на Буковині минулої доби сталися дві ДТП

Поділись новиною:

У понеділок, 6 травня, у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало четверо людей. Травми отримали дві пасажирки, водій та пішохід.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, у селі Бояни трапилася аварія із потерпілим пішоходом. Поліцейські попередньо з’ясували, що невстановлений водій на території АЗС наїхав на 51-річного місцевого жителя та втік із місця події, не повідомивши про автопригоду у відповідні служби. У результаті аварії пішохід отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Для розшуку транспортного засобу, причетного до ДТП, було орієнтовано наряди поліції Буковини. За результатами оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцеперебування автомобіля «Mercedes-Benz», на якому були пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди та особу кермувальниці. Нею виявилися 40-річна жителька села Бояни.

Цього ж дня ще одна аварія з потерпілими трапилася в селі Горішні Шерівці. Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобіля «ВАЗ-2107», виїхав за межі проїжджої частини дороги та наїхав на бетонну огорожу. Унаслідок ДТП травмувався водій та двоє пасажирок транспортного засобу, віком 17 та 18 років. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання допомоги.

За фактами аварій слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 5 травня сталися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало шестеро людей.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано