У селі Остриця лікарі Буковинського онкоцентру проведуть виїзний огляд

Пошук
UA EN

У селі Остриця лікарі Буковинського онкоцентру проведуть виїзний огляд

Здоров'я
14.02
16:54

Поділись новиною:

У п’ятницю, 16 лютого, фахівці Буковинського клінічного онкологічного центру проведуть виїзний огляд громадян. Лікарі консультуватимуть місцевих мешканців з приводу виявлення новоутворень та онкологічних захворювань.

Про це повідомили в обласному департаменті охорони здоров’я, пише С4.

Вказується, що мешканці зможуть отримати консультацію лікаря-онколога-хірурга, лікаря-уролога, лікаря з ультразвукової діагностики. Також буковинці зможуть пройти обстеження на переносному, сучасному УЗД-апараті.

У департаменті наголосили, що УЗД-обстеження буде доступним лише після консультації та призначення лікаря. За додатковою інформацією радять звертатися за телефоном: 044 33 44 770.

Раніше ми писали про те, що у Буковинському клінічному онкологічному центрі відкрили стаціонарне відділення паліативної допомоги, в якому надаватимуть кваліфіковану медичну допомогу важкохворим онкопацієнтам на сучасному обладнанні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано