Зіткнулися з автомобілем: на Буковині у ДТП травмувався водій мотоцикла і його пасажирка

Пошук
UA EN

Зіткнулися з автомобілем: на Буковині у ДТП травмувався водій мотоцикла і його пасажирка

Поділись новиною:

У неділю, 14 квітня у селі Банилів-Підгірний сталася ДТП з потерпілими. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці встановили, що ввечері 29-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись вулицею Центральною у селі Банилів-Підгірний, зіткнувся з мотоциклом Viper під керуванням 16-річного місцевого жителя. Кермувальник автомобіля втік з місця події, не надавши медичної допомоги травмованим.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній водій та 19-річна пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арешт майданчик. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 13 квітня у Чернівецькій області також сталася ДТП з двома потерпілими. Попередньо, водій не впорався з керуванням автомобіля і влетів у електроопору.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано