Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопорою: на Буковині в ДТП травмувалося двоє людей

Пошук
UA EN

Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопорою: на Буковині в ДТП травмувалося двоє людей

Поділись новиною:

У суботу, 13 квітня, у селі Бояни внаслідок зіткнення легковика з електроопорою травмувалося двоє буковинців. За фактом аварії слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 38-річний житель міста Новоселиця не впорався з керуванням автомобіля Nissan та зіткнувся з електроопорою.

Унаслідок ДТП кермувальник та 38-річний пасажир транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Екіпаж швидкої медичної допомоги доправив потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 12 квітня у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувались двоє мотоциклістів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано