«Літо, діти, осінь, зима, війна і весна»: Богдан Куценко презентував у Чернівцях нову книжку (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

«Літо, діти, осінь, зима, війна і весна»: Богдан Куценко презентував у Чернівцях нову книжку (фоторепортаж)

Культура
19.04
11:21

Поділись новиною:

Вінницький поет, громадський та культурний діяч, військовий журналіст Богдан Куценко в Чернівцях у медіацентрі «Belle Vue» представив дебютну збірку віршів. Модерував зустріч Максим Дупешко.

До книги «Літо, діти, осінь, зима, війна і весна», яка побачила світ у «Видавництві Старого Лева», оформленої одеською художницею Лесею Медвідь, увійшли вірші, що писалися протягом багатьох років. За словами автора, у цій збірці — вибрані тексти, вибрані думки та вивірені часом почуття.

«Літо, діти, осінь, зима, війна і весна» — поетична збірка, де понад сотню віршів поєднано в цикли історій із місць і часів про фізику й метафізику, крізь які, ніби човен, проминає життя.

Присутні почули думки автора про любов, надію, дорослішання та обличчя війни, яке змушує нас усіх відчувати цей світ інакше. Відтак усі охочі мали змогу придбати книгу й отримати автограф.

Довідка: Богдан Куценко народився у Вінниці в червні 1981 року. Має вищу економічну освіту. До 2018 року близько 20 років фахової діяльності в діловій сфері, після 2018 — співзасновник низки громадських організацій, громадський діяч. З 2014 року — волонтер на користь Добробатів та ЗСУ. 2022 року продовжив волонтерську діяльність, а також долучився до міжнародної журналістської спільноти задля висвітлення російської агресії і воєнних злочинів.

Фоторепортаж: Тарас Піц

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Центрі культури «Вернісаж» відкрили виставку буковинських автентичних писанок Віти Добровольської, що отримала назву «Без коріння саду не цвісти».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у храмах Чернівців освячуватимуть кошики на Великдень
Цієї неділі, 5 травня, православні християни відзначатимуть одне із найбільших церковних свят — Великдень. Храми ПЦУ у Чернівцях справлятимуть святкові богослужіння з дотриманням комендантської годин...
Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано