Зеленський: свідомою ціллю ворога вночі була Дністровська ГЕС

Пошук
UA EN

Зеленський: свідомою ціллю ворога вночі була Дністровська ГЕС

Війна
29.03
15:26

Поділись новиною:

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, під час якого обговорили російську атаку по українській енергетиці.

Про це пише С4 з посиланням на Telegram Володимира Зеленського.

За його словами, цієї ночі свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС, що розташована на території Буковини.

«Країна-терорист хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині. Але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова. Вода не зупиниться перед прикордонними стовпами, як не зупиниться і російська війна, якщо разом і вчасно не зупинити її в Україні», – зазначив глава держави.

Нагадаємо, раніше речник Повітряних сил Ілля Євлаш повідомив, що російські ракети летіли у сторону Сокирянської громади, проте інформації про перетинання кордону з Молдовою немає.

Також ми писали про те, що Чернівецька обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ворожої атаки по об’єктах критичної інфраструктури на Буковині і показала фото наслідків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано