Прокуратура почала розслідувати атаку на критичні об’єкти Буковини і показала фото наслідків

Пошук
UA EN

Прокуратура почала розслідувати атаку на критичні об’єкти Буковини і показала фото наслідків

Війна
29.03
14:12

Поділись новиною:

Чернівецька обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ворожої атаки по об’єктах критичної інфраструктури на Буковині.

Про це пише С4 з посиланням на повідомлення прокуратури у Telegram.

За даними слідства, 29 березня близько 5:30 збройні сили рф атакували об’єкти критичної інфраструктури у Чернівецькій області. Внаслідок атаки зазнали пошкоджень нежитлові приміщення та споруди, які опинились в епіцентрі падіння уламків.

На місці події працюють співробітники екстрених служб і правоохоронці. Досудове розслідування розпочали за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вночі 29 березня росія запустила по території України 99 повітряних засобів, 84 з яких вдалося збити силам ППО. Цілились росіяни в об’єкти критичної інфраструктури здебільшого в областях на Заході України.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, ракети летіли у сторону Сокирянської громади. Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, своєю чергою, зазначив, що жертв чи постраждалих серед буковинців немає.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано