Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини Павла Бабинського орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини Павла Бабинського орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
08.03
15:48

Поділись новиною:

Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив солдата із Сокирянщини орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Буковинець Павло Бабинський загинув, захищаючи Україну на Донеччині.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Указ Президента України №147/2024.

Воїн удостоївся державної нагороди за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України й самовіддане виконання військового обов’язку.

У Сокирянській міській раді зазначають, що до війська буковинець приєднався в січні 2023 року. Мужньо та віддано обороняв Батьківщину від ворогів на найскладніших напрямках фронту. Загинув під час бою на Донеччині.

Нагадаємо, раніше ми писали, що глава держави так само посмертно відзначив орденом «За мужність» ІІІ ступеня бійця Олександра Танявського із Мамаївської громади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано