Заплатили по €7000 за невдале переправлення за кордон: на Буковині затримали ще двох ухилянтів

Пошук
UA EN

Заплатили по €7000 за невдале переправлення за кордон: на Буковині затримали ще двох ухилянтів

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області затримали ще двох військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно втекти з країни. За невдале переправлення до сусідньої Румунії ухилянти заплатили по 7000 євро.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зупинили легковий автомобіль, яким керував мешканець Буковини, неподалік українсько-румунського рубежу. На ньому в бік сусідньої держави також їхало двоє чоловіків — мешканці Львівської та Київської областей.

Правоохоронці з’ясували, що інструкції щодо незаконного перетину державного кордону чоловікам через один із месенджерів надсилав місцевий житель. За це «туристи» заплатили йому по 7 тисяч євро. Щодо затриманих склали матеріали про адміністративне правопорушення.

Наразі також тривають пошуки організатора нелегальної подорожі, який відповідатиме за статтею 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон».

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині правоохоронці викрили 22-річного чоловіка, який, ймовірно, організував схему незаконного перетину державного кордону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано