Влаштував бізнес на ухилянтах: 22-річного буковинця підозрюють в незаконному переправленні військовозобов’язаних

Пошук
UA EN

Влаштував бізнес на ухилянтах: 22-річного буковинця підозрюють в незаконному переправленні військовозобов’язаних

Поділись новиною:

На Буковині правоохоронці викрили 22-річного чоловіка, який, ймовірно, організував схему незаконного перетину державного кордону. Свої послуги буковинець оцінив у 4 тисячі доларів.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

За даними слідства, підозрюваний разом зі спільниками, особи яких наразі встановлюються, проклали маршрут незаконного перетину кордону з Молдовою.

Буковинця затримали прикордонники при спробі провести польовим масивом до лінії розмежування українсько-молдовського кордону трьох чоловіків призовного віку – жителів Тернопільської та Київської областей.

Відтак, за процесуального керівництва прокурорів Дністровської окружної прокуратури 22-річному місцевому жителю повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб  через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Якщо вину буковинця доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівецькій області прикордонники затримали трьох військовозобов’язаних людей, які намагались потрапити за межі України поза пунктами пропуску. Ухилянтам до Румунії не вистачило кількох кроків.

Слідкуйте за нами у Telegr

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано