Залишив ключі всередині: у Чернівцях у водія вкрали припаркований автомобіль

Пошук
UA EN

Залишив ключі всередині: у Чернівцях у водія вкрали припаркований автомобіль

Поділись новиною:

У Чернівцях правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють в крадіжці автомобіля. Чернівчанину загрожує до п’яти років позбавлення волі. 

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, 23 червня до поліції звернувся 37-річний чоловік і повідомив, що невідома особа вкрала його автомобіль Fiat Doblo, який був припаркований на одній із вулиць міста.

Згодом поліцейські встановили особу фігуранта. Ним виявився 44-річний буковинець. Чоловік розповів правоохоронцям, що скористався відсутністю господаря автомобіля та за допомогою ключів, які були в транспортному засобі, завів двигун. Після цього чоловік деякий час їздив вулицею Рівненська та залишив там транспортний засіб.

Правоохоронці затримали чоловіка, помістили його до ізолятора тимчасового тримання, а також повідомили про підозру. Транспортний засіб поліція вилучила та помістила на арештмайданчик. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях затримали чоловіка, який проник у квартиру й вкрав звідти золото, техніку й дорогий годинник.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано