Загорілася суха трава та чагарники: на Буковині сталося 11 пожеж

Пошук
UA EN

Загорілася суха трава та чагарники: на Буковині сталося 11 пожеж

Поділись новиною:

Упродовж 14 березня на Буковині сталося 11 пожеж, більшість, із яких трапилися на відкритій території. Зокрема, суха трава та чагарники горіли в Дністровському та Чернівецькому районах, а також в обласному центрі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

В управлінні зазначають, що вогонь знищив майже 6 гектарів сухої рослинності. Причинами пожеж, за попередніми висновками фахівців, є необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

У місті Чернівці на вулиці Селезнівській працівники 3 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу сухої трави та чагарників на площі одного гектара. У селищі міського типу Лужани Мамаївської територіальної громади вогнеборці ліквідували загоряння сухої трави та дров на відкритій території.

Окрім цього, у Чернівецькому районі вчора було ліквідовано ще три пожежі на відкритій території, а рятувальники Дністровського району тричі виїжджали на виклики про пожежі сухої трави.

Нагадаємо, у Чернівецькій області впродовж 13 березня сталося десять пожеж, вісім, із яких — на відкритій території. Загалом унаслідок таких загорянь було знищено понад 12 гектарів сухої рослинності.

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано