На Буковині рятувальники ліквідували вісім пожеж на відкритій території

Пошук
UA EN

На Буковині рятувальники ліквідували вісім пожеж на відкритій території

Поділись новиною:

У Чернівецькій області впродовж 13 березня сталося десять пожеж, вісім, із яких — на відкритій території. Загалом унаслідок таких загорянь було знищено понад 12 гектарів сухої рослинності.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

В управлінні зазначають, що суха трава горіла у всіх районах області та місті Чернівці. Найбільше пожеж на відкритій території сталося в обласному центрі — чотири випадки, дві пожежі трапилися у Вижницькому районі, по одній — у Чернівецькому та Дністровському районах.

Так, на вулиці Каштановій у місті Чернівці сталося загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території. Площа пожежі склала чотири гектари. На виклик було направлено черговий караул 3 державної пожежно-рятувальної частини, котрий ліквідував пожежу. Вогонь знищив суху траву. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Нагадаємо, у вівторок, 14 березня, у Чернівцях спалахнула квартира в одному з багатоповерхових будинків. Під час ліквідації загоряння вогнеборці врятували життя двом людям.

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано