За декілька кроків від кордону на Буковині затримали трьох ухилянтів

Пошук
UA EN

За декілька кроків від кордону на Буковині затримали трьох ухилянтів

Війна
23.03
15:13

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники затримали трьох військовозобов’язаних людей, які намагались потрапити за межі України поза пунктами пропуску.

Про це пише С4 з посиланням на Державну прикордонну службу України.

Зазначається, що інцидент трапився на ділянці відділу «Порубне», де прикордонний наряд в ході патрулювання державного кордону виявив рух у бік сусідньої Румунії трьох осіб.

Охоронці кордону наздогнали порушників та затримали їх за 50 метрів від державного рубежу. Надалі прикордонники з’ясували, що мешканці Рівненської та Полтавської областей заплатили місцевим жителям по 8 тисяч євро за розробку і вказання маршруту пішого переходу до Румунії в обхід пунктів пропуску.

На затриманих склали протоколи про адміністративні правопорушення. Водночас пошуки організаторів нелегальної схеми тривають.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині затримали двох ухилянтів, які намагались потрапити пішки до Румунії за понад 5000 євро.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано