Пішки до Румунії за понад 5000 євро: на Буковині затримали ще двох ухилянтів та провідника

Пошук
UA EN

Пішки до Румунії за понад 5000 євро: на Буковині затримали ще двох ухилянтів та провідника

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області затримали ще двох військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно втекти до Румунії, та їхнього провідника. За невдалу подорож ухилянти заплатили по 5500 євро.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Зазначається, що охоронці рубежу здобули інформацію про підготовку до незаконного перетину державного кордону України з Румунією на ділянці відділу «Красноїльськ». Житель Чернівецької та двоє жителів Івано-Франківської області домовились із місцевим мешканцем про те, що він проведе їх до сусідньої країни в обхід пунктів пропуску. За це кожен заплатив по 5500 євро.

Однак похід «туристичної» групи зупинили прикордонники неподалік лінії державного кордону.

Щодо затриманих склали протоколи про адміністративне правопорушення. Також до правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України, щодо організатора незаконного переходу через кордон. Відомості внесені до ЄРДР.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили тернополянина, який за $10000 намагався переправити двох ухилянтів за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано