Врізалися в огорожу та дерево: у ДТП у Чернівцях постраждали двоє людей

Пошук
UA EN

Врізалися в огорожу та дерево: у ДТП у Чернівцях постраждали двоє людей

Поділись новиною:

У неділю, 9 червня, у Чернівцях сталася дорожньо-транспортна пригода із двома потерпілими. Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з огорожею і деревом.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише С4.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 38-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з огорожею і деревом.

У результаті аварії травмувалися водій та його 34-річна пасажирка. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілих до лікувального закладу для надання відповідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині нетверезий водій не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано