Волонтери на Буковині виготовляють вибухові «цукерки» для ворога

Пошук
UA EN

Волонтери на Буковині виготовляють вибухові «цукерки» для ворога

Війна
20.03
16:49

Поділись новиною:

Волонтери у Чернівецькій області виготовляють засоби ураження для дронів, якими військові знищують російських окупантів. За майже три місяці передали понад тисячу таких засобів українським бійцям.

Як виникла ідея виготовлення «цукерок» для ворога, дізнавалися у волонтерів журналісти С4.

Засоби ураження для дронів четверо волонтерів почали виготовляти у грудні 2023 року. Кажуть – такого критично не вистачає на фронті. Матеріали для виготовлення волонтери купують за власні кошти. 

«Були зроблені верстати. Наш колектив за власні кошти закупив 3D-принтер, на якому друкується корпус», – розповідає волонтер Костянтин.

Волонтери збирають такі засоби відповідно до вимог військових. Виготовлення вибухівок проходить у кілька етапів. У часі займає орієнтовно годину. Роблять їх у різній вазі, щоб дрони змогли підняти їх в повітря.

Волонтери закликають буковинців донатити на матеріали для вибухових цукерок. Залишити благодійний внесок можна за такими реквізитами:

  • Карта Monobank
  • 5375 4141 3556 4523

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькому училищі радіоелектроніки навчатимуть операторів безпілотників.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано